Lady Gaga este barbat! Iata dovada – FOTO

Lady Gaga este barbat! Iata dovada – FOTO

Lady Gaga a ridicat intrebari in ce priveste sexualitatea ei. Unii au spus ca ar fi barbat, judecand dupa anumite poze ceva mai intime. Totusi…

Controversata artista Lady Gaga se pare ca vrea sa dea “apa la moara”. Si asta pe buna dreptate, daca privim ultimul pictorial realizat pentru revista Vogue Hommes Japan.

Fotografiile realizate in Londra ne-o prezinta pe Gaga, 24 de ani, in postura de barbat adevarat.

Cine o priveste pentru prima data poate spune ca este un baiat, insa ochii si nasul ii recunosti destul de repede, chiar si sub aceasta transformare.

Din blonda s-a facut bruneta, si inca una cu parul scurt si ceva perciuni.

De sani nici nu poate fi vorba, pentru ca nu se observa. Fotograful Nick Knight a stiut sa isi faca treaba, mai ales ca a colaborat cu stilistul personal al artistei, Nicola Formichetti.

Imbracata intr-un costum, lasata doar in camasa sau purtand un tricou fara maneci, in aceste ipostaze Gaga ne aminteste putin de tineretea lui John Travolta sau a lui Johnny Depp.

In ciuda tuturor zvonurilor privind sexualitatea lui Gaga, aceasta spune ca isi iubeste fanii pentru ca lor nu le pasa daca altii spun despre ea ca este femeie, barbat, hermafordita, gay sau transsexuala.

“Fanilor mei nu le pasa. Ei au nevoie de muzica si libertate”, spune Lady Gaga, Stefani Germanotta pe numele ei adevarat.

Totusi, Gaga parca nu e Gaga daca nu apare imbracata in acele haine excentrice care socheaza si care influenteaza stilul multor tineri din intreaga lume.

Sursa: apropo.ro

vizualizări: 692

One Comment

  • ladios
    1 iulie 2010 | Permalink |

    O barfesc si pe aceasta fata, kanta frumos,e simpatika scrie muzika e prima in lume in top si apoi pe om al schimba ambracamintea.

Comentează