Tudor (Fly Project): „Ne-am ars la Chişinău!”

Tudor (Fly Project): „Ne-am ars la Chişinău!”

Weekendul trecut, băieţii din Fly Project au fost eroii unei aventuri neplăcute la Chişinău. „Ne-am ars rău de tot, atât noi, cât şi ei”, ne-a declarat Tudor Ionescu.
Nici contractul încheiat de către managerul formaţiei nu i-a speriat pe cei de la Compania „Art Media Production”, la invitaţia cărora cei doi membri ai trupei urmau să încingă atomosfera cu piesele interpretate live. Tudor şi colegul său, Dan Drumeş, au tras o sperietură zdravănă atunci când au primit apelul ameninţător. „Am stabilit nişte puncte. În contract scrie clar că trebuie să fim plătiţi înainte de concert, înainte de a pleca de la hotel. Lucru ce nu s-a întâmplat. Conform contractului, le-am spus că noi nu vom cânta. Îţi dai seama, chiar nu-ţi permiţi să rişti în cazuri de acest gen. Am fi riscat, doar dacă îi cunoşteam persoanele de ani de zile. Pe ei îi cunoşteam de o zi. La telefon ne-au ameninţat că oricum o să cântăm, dacă va trebui, chiar până dimineaţă. Nu avea rost să alertăm poliţia. În situaţii de genul acesta, este normal să-ţi fie frică. Este prima oară când păţim aşa ceva, sperăm să fie şi pentru ultima dată”, ne-a declarat Tudor.
Până la urmă, băieţii nu s-au ales cu niciun ban în urma deplasării la Chişinău. Cel care i-a ameninţat se numeşte Andrei, angajat la „Art Media”, care de câteva zile nu răspunde la telefon. Se pare că angajatul a dispărut şi cu banii încasaţi în urma procurării biletelor de către fanii Fly Project. Dacă impresaul trupei din România nu va ajunge la o înţelegere cu Art Media Production, nu este exclus faptul de a se ajunge şi în instanţa de judecată. Întrebaţi dacă vor mai susţine concerte la Chişinău, băieţii ne-au răspuns: „Bineînţeles că o să mai venim la Chişinău. Ce au moldovenii cu un om tâmpit. Nu putem să condamnăm chişinăuienii din cauza unei persoane”.
L.N.