Geta Burlacu fiindcă s-a căsătorit!

Geta Burlacu fiindcă s-a căsătorit!

Iată dovada

Geta Burlacu s-a căsătorit cu iubitul ei, Petru Haruţa, chiar de Ziua Îndrăgostiţilor. La ceremonie au participat şi copiii interpretei, Elvira şi Sebastian.
A inaugurat Biroul ”Sf. Valentin”
Interpreta i-a spus „DA” iubitului său, chiar de Ziua Îndrăgostiţilor, în timpul petrecerii organizate de Shopping MallDova! Din păcate, vedeta s-a căsătorit doar pentru o zi cu trompetistul Petru Haruţa. Interpreta a deschis biroul „Sfântul Valentin”, lângă “Copacul Iubirii”, din incinta mall-ului, unde s-au oficiat căsătorii valabile 24 de ore. Ea nu a rezistat tentaţiei de a-şi uni destinul, măcar şi pentru o zi, cu iubitul său, astfel că s-a alăturat celor peste 1000 de cupluri care s-au căsătorit în acea zi. Aceştia au primit din partea organizatorilor certificate de căsătorie, precum şi premii cu care să îşi impresioneze jumătatea: certificate de cumpărături şi cine romantice la restaurantele din Shopping MallDova.
Geta Burlacu şi Petru Haruţa au avut planuri de nuntă pe 31 decembrie 2009, zi cu semnificaţie specială pentru ei, însă birocraţia existentă le-au dat planurile peste cap. „Într-adevăr, am vrut să ne căsătorim oficial în ultima zi a anului dar ne-am adresat la Starea Civilă prea târziu pentru a depune actele. Ne-au anunţat că trebuia să venim cu o lună înainte. Acum suntem nevoiţi să aşteptăm 31 decembrie 2010, pentru că doar pe această dată vrem să ne oficiem căsătoria”, ne-a declarat, în exclusivitate, Geta Burlacu, care îşi doreşte şi o nuntă spectaculoasă, cu toţi prietenii noştri şi familiile reunite.
Şi, pentru că Shopping MallDova şi-a obişnuit vizitatorii ca de fiecare sărbătoare să le ofere momente inedite şi numeroase surprize, nu putea face excepţie nici această zi atât de specială pentru cei îndrăgostiţi. Peste 5000 de inimioare au atârnat de “Copacul Iubirii”, iar oaspeţii mall-ului au fost întâmpinaţi de instrumentişti deghizaţi în îngeraşi, de muzică bună, concursuri, şi de un imens târg de cadouri, în care îndrăgostiţii au regăsit simbolurile iubirii: ciocolate, prăjituri, cafele, bomboniere, flori şi ornamentele floristice, buchete din fructe, felicitări şi decoraţiuni, jucării şi bijuterii handmade.
Alina GUŢU