Mihai Ciobanu a devenit „Artist al Poporului”

Mihai Ciobanu a devenit „Artist al Poporului”

„De acum încolo povara e şi mai mare!”

Interpretul de muzică populară a fost anunţat astăzi că i s-a oferit distincţia de „Artist al Poporului”. Din surse sigure, am aflat că ex-vice-prim-ministrul, Victor Stepaniuc, „i-a tăiat” numele lui Mihai Ciobanu de fiecare dată când unor artişti urma să li se ofere distincţia de „Artist al Poporului”.

Fericit că actuala guvernare îi apreciază munca
„M-am bucurat când am auzit că sunt şi eu „Artist al Poporului”. Toţi au primit acest titlu, aşteptam să-mi vină şi mie rândul. Iată că azi a sosit şi acea zi. Sunt bucuros că noua guvernare apreciază munca mea. „Artist al Poporului” îmi face povara mai mare. O să muncesc şi mai mult ca să nu-mi fie ruşine de lume. Unii colegi care aveau acest titlu se incomodau când dădeau ochii cu mine. Acum cred că o să fie mai liberi şi mai bucuroşi că i-am ajuns din urmă. Sunt mai fericit că mi-au oferit distincţia de „Artist al Poporului” actuala guvernare decât fosta”, ne-a declarat entuziasmat Mihai Ciobanu.
Felicitat de coleg
La aflarea noutăţii, maestrul Nicolae Botgros a fost extrem de bucuros şi a ţinut să-i ureze interpretului, prin intermediul nostru, un mesaj de felicitare. „Am un respect deosebit faţă de omul şi interpretul de muzică populară, Mihai Ciobanu. De-a lungul anilor am avut cu el frumoase colaborări. Mă bucur că în 2009, alături de orchestra „Lăutarii” a fost desemnat cel mai solicitat interpret de muzică populară. Este unul dintre cei mai mari cântăreţi de muzică populară ai neamului nostru”, spune maestrul Botgros.
Lena Negru