Mircea Snegur şi Petru Lucinschi, ştiu să se distreze şi la 70 de ani!(Galerie FOTO)

Ex-preşedinţii R.Moldova, Mircea Snegur şi Petru Lucinschi, au fost invitaţi recent să taie panglica unui restaurant somptuos din capitală, împreună cu vedetele tv din Rusia, Lera Kudreavţeva şi Anfisa Cehova.

După partea festivă, cei doi preşedinţi şi-au petrecut seara, relaxat, la un pahar de vin, conversând cu prietenii şi fotografiindu-se cu toţi doritorii prezenţi la petrecere.
Chipurile ex-preşedinţilor au înflorit brusc în momentul în care au conversat cu cele două dive din Rusia. Au râs şi au glumit şi, firesc, s-au îmbrăţişat prieteneşte, semn că discuţia şi prezenţa celor două vedete s-a dovedit extrem de plăcută.
Seara târziu, cei doi foşti preşedinţi ai R.Moldova au plecat foarte bine dispuşi de la petrecere.
La inaugurarea restaurantului de pe Viaduc au fost invitaţi numeroase personalităţi, oameni de afaceri, politicieni şi vedete. Printre interpreţii care au animat petrecerea s-au numărat SunStroke Projekt, Vitalie Dani, Nelly Ciobanu, Aura şi Natalia Gordienco.

M.M.

vizualizări: 1541

4 Comentarii

  • 11 februarie 2010 | Permalink |

    Si de ce nu s-ar distra bosorogii? Unul ne-a pierdut Transnistria si altul ne-a creat Gagauzia! Si acum da-i cu hostropatul! Si inca in ce companie! Domnilor, noi traim in doua tari diferite. In Molodva lor e veselie si petrecere, in Moldova noastra — saracie si dezmat. Ce-i de facut? Dupa cum se vede, intram iar in campanie electorala. Incepe dusul cu zaharelul. Am scapat de comunistii-comunisti si ne-am ales cu comunistii-moldovauniti. Cum credeti ,ce partid e acesta? Eu il vad la fel de comunist sau poate mai ceva, pentru ca vor prezenta lucrurile in asa fel incat sa ne adoarma vigilenta. Adica, vedeti ca noi nu suntem de acord cu comunistii, dar cu cine sunt ei de acord? Nici deloc n-o sa ma mire daca maine-poimane adera la ei si dl Lupu. Pentru ca el s-a plictisit de asteptat fotoliul de presedinte si se amesteca acolo unde nu-i fierbe oala. Daca e economist, de ce nu propune solutii de iesire din criza, ce treaba are el cu denumirea limbii si cu subtitrarea filmelor in romana? Savanti de tot neamul, inclusiv rusi, au spus ca limba e romana, dar pentru Lupu nu e suficient. Da el ce limba vorbeste? Se screme el, dar daca asculti mai atent vezi ca, calca prin strachini. Vorbeste moldoveneste? Sa vorbeasca, dar corect! Dar am luat-o razna, pentru ca sunt indignata, deceptionata, infuriata pe toti si toate.

  • adnana
    11 februarie 2010 | Permalink |

    daca nu avem suficienti artisti in Moldova sa chemam rusoaice cu fite si tite la deschiderea restaurantelor, sa le inlocuiasca exilor- bosorogii presedinti- viagra. Nu avem destui rusofleci pe capul nostru, mai faceti-le si invitatii!

  • 12 februarie 2010 | Permalink |

    Am revenit, pentru ca nu-mi trece nici furia, nici indignarea. Cum au ajuns acesti doi oameni, fosti “de stat” sa participe la inaugurarea unor magazine? Mor de foame sau nu mai au toale pe ei? Acestia ne-au condus tara? Nu e de mirare ca am ajuns unde am ajuns. Si cand ii vad in poze atat de binedispusi, in compania unor doamne, care au o meserie atat de neinteleasa mie! Cand invatam eu la la universitate, nici o facultate nu pregatea “svetskie lviti”. Asa se pare ca se numesc ele acum. Atunci lumea folosea niste cuvinte mai arhaice pentru aceasta meserie. Si sa vezi in compania lor niste “barbati ai neamului”… Da, domnilor, ne-am facut de tot, scuzati, rahatul!

  • Sociopatu
    15 februarie 2010 | Permalink |

    mary b cati ani ai?vad ca judeci la rece si asat e bine…ai perfecta dreptate referitor la bosorgii care pt ciolan au vandut tot…
    da un id de mess sa vb :)

Comentează