S-a măritat Daniela de la „Povestea de seară” (Galerie FOTO)

Toţi picii o cunosc. Ba mai mult, a devenit un fel de „zână bună” pentru cei care urmăresc, seară de seară, „Povestea” de la Moldova 1.

S-au hotărât rapid

Cea care le spune în fiecare seară copiilor „noapte bună” s-a făcut mare deja şi a trecut la casa ei. Cu Tudor. Pe care îl cunoaşte încă din şcoală. Deşi o vreme nu s-au mai văzut pentru că ambii s-au transferat la şcoli diferite, destinul a făcut ca, în 2008, cei doi să se reîntâlnească şi, timp de două luni, să se hotărască că vor să fie împreună pentru totdeauna. „În februarie am fost cerută în căsătorie, de ziua îndrăgostiţilor am fost cu colaci la naşi, iar nunta am jucat-o pe 8 mai 2009”, ne-a declarat Daniela.

În ziua nunţii mireasa a purtat o rochie simplă dar cu efect, dat fiind că şi-a accesorizat-o de una singură, o imensă fundiţă roz. „Rochia mea nu a costat mult, iar acea fundiţă roz a fost dorinţa mea şi invenţia surorii mele. Datorită ei, tematica nunţii a fost în nuanţe roz. După nuntă, a devenit culoarea mea preferată”, ne dezvăluie Daniela, precizând că adoră postura de soţie şi că îşi iubeşte enorm soţul. „Simt acelaşi lucru şi din partea lui. Ne înţelegem de minune, vom trece peste toate obstacolele împreună, căci viaţa îţi rezervă nu puţine. Ştiu că o mulţime de pici o iubesc pe Daniela de la „Povestea de seară”, şi ea îi iubeşte nespus de mult, şi e sigură că vor creşte nişte oameni talentaţi şi binevoitori”, conchide Daniela.

Vrea să devină prezentatoare tv de succes

Daniela a absolvit două facultăţi ale Universităţii de Stat din Moldova. Cea de bază fiind Facultatea Relaţii Internaţionale Ştiinţe Politice şi Administrative. În televiziune a ajuns graţie celei de-a doua facultăţi – Arte Frumoase. „Acolo făceam teatru de revistă şi îmi plăcea nespus de mult. Profesorii erau extraordinari, iar colegii drăguţi. Profesorul meu de atunci acum îmi este partenerul de platou. Televiziunea era ceva nou pentru mine: camere, reflectoare. L-a început mi-a fost greu, din cauza emoţiilor, în schimb echipa cu care lucrez a fost primitoare şi a demonstrat multă răbdare. Mereu zâmbesc când îmi amintesc cum am filmat prima poveste. A durat 4 ore, iar acum filmăm în 30 minute”, ne mai declară prezentatoarea „Poveştii de seară”.

Lena NEGRU