Termeni şi condiţii de utilizare a site-ului

Conditii de utilizare

Folosirea acestui site este garantata numai in cazul acceptarii conditiilor de utilizare, a politicii noastre de restrictii si confidentialitate si a altor notificari ce apar pe acest site. Folosirea acestui site sau a oricarei parti din continutul sau indica acceptarea si aprobarea acestor termeni de folosire, a politicii de restrictii si confidentialitate si a altor notificari ce apar pe acest site. In caz de neacceptare si de nerespectare a celor de mai sus, persoanele respective nu au permisiunea de a accesa si de a folosi aceste servicii sau acest site.

apropomagazin.md isi va asuma dreptul, la libera sa alegere, sa adauge, sa modifice sau sa elimine orice termeni ce fac parte din conditiile de utilizare fara sa anunte sau sa-si asume vreo responsabilitate. Orice schimbare a Conditiilor de utilizare va intra in vigoare imediat, odata cu aparitia schimbarilor respective pe site.

Acceptarea de a revedea periodic conditiile de utilizare si utilizarea ulterioara a site-ului dupa schimbarile prevazute in Conditiile de utilizare vor fi considerate o acceptare a acestor schimbari.

Absolvire de raspundere

Scopul acestui site este de domeniul socialului.

Utilizarea acestui site si toate informatiile continute, descarcate sau accesate de pe acest site sint oferite ca atare, fara garantii de orice fel, inclusive garantii implicite sau garantii de piata, fara a se urmari un anumit scop sau incalcarea drepturilor unei a treia parti. apropomagazin.md nu va fi responsabil pentru nici o problema sau o disfunctionalitate a retelelor sau a liniilor telefonice, sistemelor de internet online , serverelor, furnizorilor de acces pe internet, echipamente, calculatoare, programe sau a oricarui alt element ce poate cauza stricaciuni computerelor personale ca rezultat al utilizarii acestui site.

apropomagazin.md isi rezerva dreptul, la libera sa discretie, sa modifice si sa interzica accestul sau sa opreasca temporar sau permanent orice parte a acestui site sau orice informatie continuta in acesta fara asumarea responsabilitatii de a notifica utilizatorii.

Vizitatorii acestui site accepta si sint de acord ca folosesc informatiile continute in el pe propriul lor risc. Sub nici un motiv, apropomagazin.md nu va fi responsabil pentru daune-interese directe, indirecte, cauzate de si reiesite din utilizarea acestui site, chiar daca apropomagazin.md a fost avertizat de posibilitatea unor astfel de daune.

Politici de restrictii si confidentialitate

S-a luat la cunostinta si incuviintat despre termenii si conditiile politicii de restrictii si confidentialitate a site-ului, dupa cum urmeaza.

Confidentialitatea transmisiilor pe internet

Transmiterea de date sau informatii (inclusiv a mesajelor prin posta electronica) pe internet sau pe alte retele accesibile public nu este sigura si se poate pierde, intercepta sau modifica in timpul transferului. Prin urmare, nu ne asumam responsabilitatea pentru aceste pierderi sau costuri ce pot aparea ca rezultat al transferului public de date pe internet sau pe alte retele accesibile public, cum ar fi transmiterea catre noi a unor mesaje prin posta electronica (inclusive mesaje ce contin datele personale ale utilizatorilor). Vom face cheltuieli comerciale rezonabile pentru a salva caracterul confidential al informatiilor oferite de utilizatori si pentru a le trata in conformitate cu Politica noastra de restrictii si confidentialitate. Informatiile pe care ni le transmit utilizatorii nu vor fi considerate sub nici o forma confidentiale si nici nu vor crea obligatii de incredere din partea noastra, asa cum nu ne asumam responsabilitatea in cazul in care, la rindul nostru, transmitem neintentionat aceste informatii sau ele sunt accesate de catre o a treia parte fara consimtamintul nostru.

Conduita si obligatiile utilizatorului

Utilizatorii accepta respectarea urmatoarelor reguli de folosire a acestui site. Prin urmare, utilizatorii accepta ca:

Nu vor incarca, posta sau transmite pe acest site sau prin intermediul sau informatii ce contravin legilor, ce au un continut discriminatoriu, rasist, amenintator, obscen, pervers, jignitor, calomnios sau sunt contestabile.

Nu vor incalca drepturile de proprietate individuala, drepturile de confidentialitate, drepturile de publicitate sau oricare alte drepturi de proprietate ale celorlalti

Nu vor incarca virusi, troieni, scripturi sau alte programe de acest gen

Nu vor intrerupe, incarca excesiv, interfera sau incerca sa obtina acces neautorizat la orice portiune a acestui site, a sistemelor sale de computere, servere sau retele

Nu vor oferi informatii false despre ei, nu se vor da drept alte persoane si nu vor incerca sa ne insele asupra identitatii lor sau asupra originii continutului oferit, a mesajelor sau a altor informatii

Nu vor transmite mesaje junk, scrisori in lant sau alte forme nesolicitate de posta electronica bulk sau mesaje in duplicat

Nu vor culege informatii despre alti vizitatori ai site-ului fara consimtamintul acestora si nu vor extrage sistematic date sau cimpuri de date, cum ar fi date financiare sau adrese de posta electronica

Nu vor vinde accesul catre apropomagazin.md sau catre utilizarea acestuia si a nici unui fragment accesat direct de pe el

Nu vor redistribui continutul oferit de noi sub nici o forma, inclusiv in publicatii tiparite, transmisiuni prin fax, pagini de internet, e-mail, grupuri sau forumuri de discutii sau orice alt serviciu ori metoda electronica sau tiparita fara consimtamintul nostru scris.

Prin incarcarea, postarea sau transmiterea de informatii prin sau catre site-ul nostru, utilizatorii ne acorda noua sau celor cu drept de succesiune si cesionare licenta non-exclusiva, internationala, fara drepturi de autori, perpetua si irevocabila de a folosi sau distribui aceste informatii intr-o maniera statutara potrivit politicii noastre de confidentialitate.

Alte site-uri, informatii, produse si servicii

Link-uri sau pointers catre alte site-uri sau referinte catre produse sau servicii oferite de alte parti pot fi accesate dupa bunul plac al utilizatorilor si nu reprezinta aprobarea noastra fata de:

organizatiile care opereaza aceste site-uri; continutul, politicile de confidentialitate sau alti termeni de utilizare a acestor site-uri; produsele si serviciile oferite de acestei site-uri.

Asa cum nu avem control sau responsabilitati asupra altor site-uri sau asupra informatiilor oferite de alte companii sau organizatii sau asupra produselor si serviciilor oferite de alte site-uri, nu ne asumam nici o responsabilitate pentru utilizarea celor mentionate mai sus, ea facindu-se pe propria raspundere a celor care ne acceseaza.

Generalitati

Daca vreuna din prevederile cuprinse in aceste Conditii de utilizare va fi considerata invalidabila sau inaplicabila de catre jurisdictie competenta, atunci ea va fi reformulata in asa fel incit sa corespunda legilor in vigoare, in timp ce toate celelalte prevederi din Conditiile de utilizare vor ramine in vigoare.